Watervast voor uw volgende groeps- of bedrijfssuitje !

Boek hier een leuk groepsarrangement op het land of op het water!

Bel ons! +31 (0) 653456464

Groepsrrangement op het land omgeving Giethoorn

Groepslarrangementen op het water

Zeilarrangementen IJsselmeer en Waddenzee Zeilreizen in Friesland, opstappen in Harlingen... Met de wind in de zeilen, varen we op de Waddenzee, het meest unieke en dynamische natuurgebied van Nederland. De afwisseling van eb en vloed, droogvallende zandplaten en weidse luchten is het decor van een heerlijke zeiltocht met familie, vrienden, personeel of relaties.

Zeilarrangementen

IJsselmeer of Waddenzee

 

Zeilreizen in Friesland,
opstappen in Harlingen...

Met de wind in de zeilen, varen we op de Waddenzee, het meest unieke en dynamische natuurgebied van Nederland. De afwisseling van eb en vloed, droogvallende zandplaten en weidse luchten is het decor van een heerlijke zeiltocht  met familie, vrienden, personeel of relaties.

TOP  ZEILBESTEMMINGEN

SCHILDERVAKANTIES

DE WADDENEILANDEN

ZEILEN IJSSELMEER

OEROL

OEROL TERSCHELLING

WEEKEND TERSCHELLING

WEEKEND TERSCHELLING

ZEILEN WADDEN & IJSSELMEER  met max. 34 personen

Een zeiltocht is een ideaal groepsuitje met vrienden, familie of collega´s
naar de mooiste havens van de Waddeneilanden en het IJsselmeer.

 

Even heerlijk de zee opsnuiven, met elkaar de zeilen hijsen, samen trekken aan de touwen en genieten aan dek van het water en de prachtige natuur.

Stap aan boord van een historisch zeilschip en maak kennis met de weidsheid van het IJsselmeer en de geheimen van de Waddenzee, het zeilen met het getij of het droogvallen op het Wad midden in de stilte van de natuur. In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de gezellige bar en goed uitgeruste kombuis zal u zich binnen uitstekend vermaken. Al draait het natuurlijk om buiten, dus hijsen maar die zeilen!
De Mars biedt overnachtingen voor maximaal 34 personen. Dagtochten met maximaal 53 personen.

Scheeps interieur

Het verblijf is in een comfortabel ****schip met bijzonder veel ruimte. In de grote salon hebt u vrij uitzicht en dankzij de sfeervolle bar en goed uitgeruste kombuis beleeft u hier een gezellige tijd!

TOP